Coneix-nos!
Del Camp a la Taula està format de manera ‘co-compartida’, és a dir, tots i totes les participants tenen veu per a opinar i apuntar aspectes sobre els projectes. Les persones que veus ací són el grup motor, és a dir, les persones encarregades de treballar per l’execució dels projectes.
Luz Victoria Arango
Suport documental
Psicòloga, Màster en Sociologia, Psicoterapeuta Transpersonal
Des de ben jove ha participat en grups i associacions per a la protecció del medi ambient.
Com a professional ha treballat en la creació de xarxes de cooperació horitzontal entre diversos agents implicats en l’ús i protecció de diversos entorns protegits, així com en el desenvolupament de processos d’investigació social i acció participativa, tant a Colòmbia com en la Comunitat Valenciana.
La seua inquietud vital cap a l’autoconeixement i l’expansió de la consciència s’ha convertit en un camí d’acompanyament a altres persones, en teràpia i en els seminaris que realitza, en els quals promou un constant autodescobriment i constatació d’una realitat entrellaçada amb tot i amb tots.
Suport documental, en especial en relació amb institucions.
Albert Campo
Suport multifaceta
Format en electrònica de comunicacions, gestió del temps i tècniques de vendes
Apassionat dels fulls de càlcul, les dades i curiós per a la gestió empresarial, va fer el salt a la coordinació administrativa i a treballar com a adjunt a direcció, on encara desenvolupa aquestes tasques al sector de les telecomunicacions.
A més, és un dels socis de Cuentropía. Una entitat socioeducativa amb l’objectiu de fomentar la lectura i l’acompanyament emocional respectuós a través dels contes.
Dins d’ell hi ha una part ‘ancestral’ que necessita seguir en contacte amb la natura, cuidar-la i relacionar-se en ella. És per això que fa de voluntari en diverses associacions no lucratives de l’àmbit de l’agricultura regenerativa en tot el seu procés i la sostenibilitat del territori, sent Del Camp a la Taula una d’elles, però també a altres com Mans al Terra o el camp ‘Chandra’.
Suport en diferents taques de l’associació, des de la gestió i organització fins treballs ‘físics’.
David Chiralt
Gestió de recursos 'verds'
Paisatgista, informàtic i professor de ioga
La naturalesa i la seua relació amb la mateixa l’han servit com a motivació per a aprofundir en l’estudi del disseny permacultural, una visió integradora que serveix com a nexe comú per a millorar la relació de les persones amb el seu entorn.
Combina la formació i l’esperit autodidacta amb més de catorze anys d’experiència entre Mèxic i Espanya, principalment en l’àmbit docent, tractant temes d’educació ambiental, agricultura o jardineria ecològica. També com a paisatgista en el disseny d’àrees verdes i com a monitor mediambiental en centres educatius.
Actualment compagina la seua activitat en Del Camp a la Taula amb la gestió i assessoria en agricultura urbana i recursos ambientals en centres educatius.
Encarregat de gestió i orientació dels ‘recursos verds’, com horts, composteres, disseny permacultural, etc.
Carles Desfilis
Comunicació i gestió documental
Periodista, fotògraf documental i comunicador audiovisual
El treball a Del Camp a la Taula és la unió de dues de les seues grans passions: la imatge (vídeo i foto) amb l’Horta.
Amb experiència en diaris com Levante-EMV i València Extra, així com treballs autònoms a altres com Vice, El Salto o El País, la temàtica més estimada és la social i mediambiental. Un aspecte que també s’uneix a l’associació.
Actualment compagina la seua activitat a Del Camp a la Taula amb projectes propis i treballs ‘freelance’ que, per altra banda, també tracten temes com els canvis socials, drets humans o canvi climàtic.
Encarregat de la comunicació amb mitjans, participants i subscriptors. També de gestionar la imatge de l’entitat, així com plataformes digitals.
Fernando Pérez
Comunicació i gestió documental
Biòleg, agricultor i educador agroambiental
L’experiència en l’agricultura la va iniciar en els oasis de l’Adrar maurità, en ple desert del Sàhara. Un començament que després va trobar la seua continuïtat en l’horta mediterrània.
Després d’un curt recorregut en treballs de manteniment de jardineria en l’àmbit municipal, va començar a desenvolupar treballs en activitats d’educació ambiental a escala de primària i de secundària, dissenyant projectes i actuant com a educador agroambiental.
Participant i seguint els processos de transformació de la naturalesa que duu a terme la humanitat, ha arribat a una conclusió: “Cal canviar la manera de relacionar-se amb el nostre entorn. Som una espècie més que va sorgir en un planeta, la nostra deriva a un entorn merament econòmic sembla que ens condueix al desastre com a espècie”. Veu en activitats com les de l’associació un camí alternatiu.
Encarregat de la gestió i orientació d’espais de cultiu, així com de la gestió sostenible de la fauna a l’entorn permacultural.
Salvador Pérez
Vessant 'filosòfica' i relacions externes
Diplomat en Informàtica de Sitemes, Màster en Innovació Social i Doctor en Economia Social
“Aprehendedor” dels principis de la vida (planeta, éssers, cultures) nivell mitjà.
Compromés amb l’impuls de l’economia solidària i la seua aplicació en les diferents esferes de la vida, per descomptat, també en el disseny de les estratègies de funcionament de l’Associació.
Experiència com a mentor en àrees d’estratègia i mercat social en projectes d’innovació urbana (Col·laboració de l’Ajuntament de València) i part de l’equip de disseny de l’Escola Rural d’Emprenedoria Social (Nittúa, Ajuntament de Benlloc).
Encarregat de dinamitzar la interacció amb els participants i perfilar la ‘vessant filosòfica’ dels projectes, a més de les relacions amb institucions i altres entitats.
Maria Ribera
Suport documental
Mestra d’Educació Primària, especialista en anglés i educació física
Des de menuda té una gran preocupació per com els éssers humans estem portant a la biodiversitat mundial cap a una destrucció massiva i ha trobat en Del Camp a la Taula una forma de poder ajudar a la recuperació del sòl, dels seus microorganismes i insectes.
Convençuda de què amb xicotetes actuacions realitzades per milions de persones podríem canviar el destí al qual estem encaminant-nos, i aconseguir un planeta viu i amb recursos per a tots els animals i les persones.
Suport documental, administratiu i editora amb vista ‘educativa’.