Hort a l’Escola

A la associacó Del Camp a la Taula sabem que no hi ha millor manera de concienciar-nos de la importancia dels valors i treball de cultivar els nostres aliments que veient-ho nosaltres mateixos.

És per això que oferim a les escoles d’infantil i primària els nostres coneixements per a ajudar en la gestió de l’hort en l’escola per ensenyar als més menuts l’origen dels aliments. Si en el vostre centre no teniu hort o no hi ha ningú que vos ajude o assessore, contacta amb nosaltres i t’informarem del nostre pla per a ajudar-vos.

 

Col·laboracions

Actualment estem col·laborant amb el CEIP La Balaguera d’Albal, que compta amb un xicotet hort en les seues instal·lacions, en el acondicionament, assessorament i manteniment d’este hort aportant també molta il·lusió, coneixement i treball.

També col·laborem amb l’IES Albal per mitjà del qual s’ha posat en valoració un recurs educatiu, com és un hivernacle automatitzat del que disposava i que es trobava en desús des de fa diversos anys, en el qual s’està impartint un curs de producció de plantes hortícoles i de jardineria. En el curs es tracten temes com la temporalitat de les diferents varietats hortícoles i d’espècies de jardineria, coneixement de diferents tipus de substrats i preparació dels mateixos, fertilització, reg, trasplante, germinació, elaboració d’esqueixos.