Banc de llavors

Aquí trobaràs un llistat amb totes les llavor de les que disposem actualment i la quantitat (stock) que tenim per a intercanviar en els següents nivells: Molt alt, Alt, Mitg, Baix i Molt baix.

Es possible que si el stock es Molt baix o Baix, no pugam realitzar intercanvi o les llavors a enviar seran molt poques.

Alfàbrega Cannelle
Alfàbrega Cannelle
Descrpició: Alfàbrega amb un aroma a canyella. Planta originària de l’Amèrica Central. També s’utilitza com a repelent d’insectes.
Forma de cultiu: Sembrar directament a terra o en llavorer, trasplantant a un marc de 50x10cm.
Recol·lecció: De maig a juny i de juny a octure.
Stock de llavors: Molt baix.

Alfàbrega Genovesa
Alfàbrega Genovesa
Descrpició: S’ultilitzen les fulles, extrems en flor i oli esencial. Molt utilitzada a la cuina, actua principalment en el sistema nerviós com sedant i per a afavorir la digestió. També s’utilitza com a repelent d’insectes.
Forma de cultiu: Primavera a llavorer o directe a la terra.
Recol·lecció: De maig a juny i de juny a octure.
Stock de llavors: Molt baix.

Bledes verdes
Bledes - Friut Bledes - Llavor
Descrpició: Es una varietat de penca blanca de bon tamany, fulles verdes i molt productiva. Es resistent i apropiada per plantar a l’estiu.
Forma de cultiu: La sembra es pot fer quasi tot l’any, de seient, aclarant després de les primeres fulles, o transplantant del llavorer a un marc de 50×30 cms. Necessita terreny fresc, profund i ben abonat, amb regs abundants i lleulleres retirades de fulles.
Recol·lecció: A partir dels 60-70 dies. Recomanem anar tallant les fulles més llargues i deixar que les xicotetes vagin creixent, eixina la duració de la planta s’amplia considerablement.
Stock de llavors: Mitg.

Rabanets llargs
Rabens llargs - Friut Rabens llargs - Llavor
Descrpició: Llavors d’uns 12 a 15 cms. de longitut, amb una part sortint de la terra de color roig, bona conservació y gran resitència. Carn tendre, fina i d’agradable sabor. Varietat precoç, de notable acceptació en el mercat per les seues excel·lents qualitats. Es pot cultivar tot l’any exepte a l’estiu.
Forma de cultiu: Es sembren en totes les estacions de l’any, de preferència a la primavera i la tardor, només a volea o en línies espaciades d’uns 25 cms. Repartir uniformement la llavor i aclarar uns 5 ó 6 cms. de distància.
Recol·lecció: A les 5 ó 6 setmanes de la seua sembra segons climes i èpoques.
Stock de llavors: Baix.