Et necessitem, fes-te Teamer

Els projectes promoguts per l’Associació “del Camp a la Taula” seguixen en tot moment els valors i principis que es reflectixen en la missió i visió que seguim les persones associades. L’acompanyament a les persones a través de la relació amb la terra i el treball en pro d’un món diferent, de moment, necessita recursos externs. Treballem per aconseguir l’autonomia i sustentabilidad, i ho aconseguirem. Però fins que arribe eixe moment, necessitem que persones que defenen estos valors, ens tiren una mà.

Només et demanem un euro al mes, quelcom que et supose esforç zero i al mateix temps, done vida a les persones que s’acosten a l’Associació.

Tenim un compte en Teaming, un recurs amb una llarga trajectòria i de plena confiança.

Fes-te Teamer - Del Camp a la Taula

Si preferixes fer una aportació puntual, t’ho agraïm igualment. Tens les nostres dades bancàries en este enllaç

Teaming és una iniciativa solidària que va néixer l'any 1998 i que ajuda als altres mitjançant microdonacions d'1 euro. Com pots vore, es una aportació molt xicoteta per a tú però que ens pot ajudar a molts, doncs este es un projecte per a les persones. Si vols, pots ajudar-nos fent microdonacions al nostre projecte entrant al grup de l'Hort Social d'Albal. 
Moltes gràcies per col·lavorar!logo-teaming