Curs: Sanitat Vegetal en Agricultura Ecològica

Comencem un nou camí en l’Associació amb una sèrie de cursos de diferents àmbits com són l’agroecología, l’economia solidària, la sobirania alimentària i totes aquelles temàtiques que vos puguen interessar. Tots estos cursos es duen a terme sense cap ànim de lucre pel que  simplement vos demanem un xicotet donatiu per a cobrir els seus costos i col·laborar, al mateix temps, en la millora dels recursos amb què l’Associació compte per a l’exercici de les seues activitats.

Sanitat Vegetal

Punxa en la imatge i inscriu-te. Les places són limitades

El primer curs que anem a fer els dies 8 i 9 de Juliol tracta sobre el control de plagues a la agricultura ecològica i l’ impartirà la nostra amiga Mirna Castro, enginyera Técnica Agrícola. Tindrem una primera sesió teòrica a l’ Aula Natura del Bosq Mediterrani d’ Albal ( gràcies al poble d’ Albal per deixar-nos usar-la) el divendres al vespre i una part pràctica als horts socials que tenim a Albal també.

El index dels temes a tractar és:

  1. Introducció. Principis bàsics de la sanitat en agricultura ecològica
  2. Biodiversitat i Sanitat
  3. Productes fitosanitaris, permisos de la UE
  4. Preparats vegetals i naturals d’usos fitosanitaris
  5. Principals plagues i manantíasControl biològic aplicat en l’agricultura ecològica

Incriu-te ja, les places són limitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *