Fòrum Debat: “Canals Curts de Comercialització”

T’has parat a pensar alguna vegada que tu, amb les teues compres, participes en la definició del món en què vivim? Volem obrir la reflexió i que participes d’ ella. El pròxim dijous 5 de maig al Castell d’ Alaquàs, a les 18:00 parlarem de distintes formes de comprar i afavorir el desenrotllament de l’economia local, la del teu entorn, la dels teus.

A l’esdeveniment tenen confirmada la seua assistència personal de l’ajuntament de Godella, que organitza el mercat setmanal de venda directa, el president de l’associació Del Camp a la Taula, membres del grup de consum V-land Solaris, responsables de La Colmena i el responsable de la Mostra de productors locals d’Alaquàs.

Participa en esta reflexió i passa’t ja als canals curts de comercialització. Per a canviar el món, comencem per canviar nosaltres.

 

Canals Curts de Comercialització

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *