Recuperant la terra, empoderant les persones. També a Massanassa

Obrim els ulls! Este moviment creix i tu pots formar part d’ell. Parlen d’ un moviment que creu en els valors de la terra, de les persones, que creu en la autogestió, que creu que les coses podem tindre altra forma, que el mon és del color que cadascú i cadascuna vol core-lo.

Des del dia 8 fins al 17 d’ abril, en dos caps de setmana, tindrà lloc un curs d’ agricultura ecològica oper a que pugues treballar el teu hort, cultivar el teu menjar, tornar a ser l’ amo d’ allò que fas, a més a més de particiupar a l’ inici d’ aquest projecte fen-te amb una parcel·la d’ Hort a Massanassa.

Des de l’ Associació del Camp a la Taula i del col·lectiu de l’ Hort Social d’ Albal, donem tot el nostre suport a este projecte. Vos deixen l’ enllaç a l’ info completa d’ aquesta iniciativa que te tot el nostre suport i a la que t’ animem a participar i invitar a més gent.

Hort Social Massanassa

2 Comments

    • admin

      Oscar, visita el evento en facebook y ponte en contacto con los organizadores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *