Agroecología, Sobirania Alimentària i Economia Solidària: La Justa Trama

Dimecres que ve 30 de març tindrà lloc a València la conferència “Agroecología, Sobirania Alimentària i Economia Solidària: La Justa Trama. L’experiència d’UNISOL Brasil: entre la transformació agrària i el canvi social”, organitzada per CERAI  amb la participació de dos representants UNISOL Brasil REAS País Valencià. L’acte, finançat a través del projecte europeu SUSY-Sustainable and Solidarity Economy, s’emmarca en les activitats paral·leles del Fòrum Mundial sobre l’Accés a la Terra i als Recursos Naturals (FMAT), que se celebra a València del 31 de març al 2 d’abril.

La conferència es farà el 30 de març de 2016 a Ca Revolta (C/Santa Teresa 10), 19 horas. Tens tota la informació en este enllaç

 

Dia 30 de març, a les 19:00 a Ca Revolta ( Carrer Santa Teresa 9, València)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *